Merken

Maison Hotel

Maison Hotel wil de Boheemse hoogtijdagen doen herleven toen hippies met een buitenlands accent in oude boerderijen woonden, luierden onder de zon en de hele nacht op blote voeten dansten op vollemaanfeesten in ‘Ibiza Bohemia”.

Verre van de “fashion” zijn de collecties geïnspireerd op vintage speurtochten die in de voetsporen treden van de electische “Flower Power jaren”.

Pure materialen, authentieke tie-dyes, orginele zeefdrukken & dilicate borduursels  worden door ambachtslieden met geduld en zorg ontwikkeld.

No Mansland

Comfortabel Dutch design en Italiaanse elegantie zijn binnen no man’s land onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pure materialen, gemaakt van de beste garens vormen in elke collectie de essentie van de verfijnde tijdloze basics.

Zij werken met de kleine lokale Italiaanse producten in volledige overeenstemming met de Europese richtlijnen van arbeid & milieu.

Denham Jeans

Denham jeans afkomstig uit Amsterdam produceert premium kwaliteit denim. Denham benadert design met passie en innovatie met respect voor traditie. Het combineert zijn ervaring in wasrecepten, perfecte pasvorm en eigentijdse snitten met stoffen van ‘s werelds beste fabrieken in Italië en Japan.

Het merk is van mening dat bij een goed ontwerp altijd rekening moet worden gehouden met de gemeenschap, het gebruik van materialen en de algehele impact. Daarom werken we eraan om meer van onze duurzaamheidsreis te delen. Van het aanbieden van levenslange reparaties aan onze denim tot het hergebruiken van vintage materialen en het met de hand wassen van onze jeans.

Five Units

Het doel van Five Units is om mensen te inspireren en aan te moedigen om te zijn wie ze zijn. Zij geloven dat iedereen uniek is en iets bijzonders bij te dragen heeft. Net als bloemen heeft elk een potentieel dat zich op een andere manier ontvouwt – een fundamentele overtuiging die ons leidt in alles wat we doen.

De broeken zijn klassiek, comfortabel, moeiteloos en gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er niet bij hoeft te passen, maar in plaats daarvan jezelf kunt zijn. Zij zijn enthousiast om iets te maken dat mensen graag dragen.

Five Units heeft de verantwoordelijkheid om een ​​positieve en gezonde impact te hebben op mens, maatschappij en planeet. En dat geldt ook voor alle anderen. Alles doen om iets beters door te geven, dat is het minste wat we kunnen doen.

Second Female

Second Female is onderdeel van het merk Just Female. Sinds Juli hebben wij de eerste items van dit nieuwe merk. 

Het merk heeft een chique Scandinavische uitstraling met een ‘French touch’. De collecties bestaan uit vrouwelijke vormen, hand-getekende prints, grove breisels en elegante pakken.

De ontwerpfilosofie en het doel is om een ​​relevante garderobe te creëren die alle comfort en vertrouwen belichaamt die een vrouw nodig heeft om haar persoonlijke look uit te drukken.

Inti

Inti werkt graag samen met bedrijven die net als zij een passie hebben voor duurzaamheid en mensen, en die een hart hebben voor de handgemaakte kleding en materialen. 

De materialen en kleding zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit baby-alpacawol uit Peru. Elke breister mag een kleine hoeveelheid van deze exclusieve wol voor eigen gebruik houden. De rest wordt zorgvuldig gewogen en verwerkt tot INTI-items.

Âme

Verlies je verstand, vind je ziel. Omarm een garderobe met een lange levensduur.

Âme is een Belgisch confectielabel voor dames dat de kracht van relaxte luxe verkent.

De kleding is gemaakt om een ​​nieuwe generatie vrouwen te dienen die opkomen voor alledaags gemak in stijl.

Alle items zijn gemaakt van zachte en pure stoffen – zoals wol, kasjmier, katoen en viscose – en in een neutraal kleurenpalet gemengd met verschillende seizoenskleuren.

Charlie Joe

Charlie Joe is ontstaan ​​uit een passie voor ‘s werelds ambachten en een verlangen om lokale en voorouderlijke knowhow te benadrukken. Dit verlangen is het leidende principe van de collecties.

De items worden voornamelijk in Indonesië en India geproduceerd, met name vanwege hun expertise in weefgetouwen, hun borduurkunst en handverven. De gebreide stukken worden gemaakt in Peru en China. Hier worden verschillende technieken gebruikt voor de unieke prints en texturen van de kleding.

Diega

Diega is een label uit Parijs. Het merk staat voor, natuurlijke elegantie, geweven uit vintage ervaringen.

De kracht van het merk komt uit het karakter van de pure materialen waar de items van gemaakt worden. Met vervaagde kleuren en unieke prints krijgen de collecties vorm. 

De collectie kenmerken zich door: Dag en nacht energiek en spontaan. gedragen door de Diega-vrouw die zaken doet in stijl. 

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo richt zicht op de combinatie van duurzame materialen, geklede silhouetten en een trendy bohemien levensstijl. Een visie om een ​​modemerk te maken gebaseerd op schone, duurzame waarden gecombineerd met een voorkeur voor vrouwelijke en kleurrijke prints en duurzaam textiel.

De collecties worden ontworpen met vintage materiaal die seizoen na seizoen te dragen zijn. De kleurrijke materialen zijn zorgvuldig gekozen waarna ze in moderne items worden vormgegeven.