Denham Jeans

Slideshow Image 1

Het prachtige merk Denham Jeans staat voor premium kwaliteit, passie en innovatie. Het merk is gevestigd in Amsterdam en vanuit daar maken zij ieder jaar nieuwe collecties. DONNADONNA heeft ook ieder seizoen weer nieuwe items in het assortiment. Bekijk de Denham spijkerbroeken online en bestel direct!

Kwaliteit van Denham kleding

De ontwerpers van Denham kleding zijn gespecialiseerd in diverse designtechnieken waardoor je de kwaliteit in de spijkerbroeken en andere items terugziet. De collecties van Denham jeans worden geproduceerd door middel van wasrecepten, perfecte pasvorm en eigentijdse snitten met stoffen van ‘s werelds beste fabrieken in Italië en Japan.

Duurzaamheid staat bovenaan bij DONNADONNA en laat dit nu ook belangrijk zijn in de productie van Denham spijkerbroeken en kleding voor dames. Het merk is namelijk van mening dat bij een goed ontwerp altijd rekening moet worden gehouden met de gemeenschap, het gebruik van materialen en de algehele impact.

Bestel je Denham Jeans online

Bekijk het aanbod Denham Jeans in de webshop en bestel direct online. Duurzaamheid is erg belangrijk, daarom biedt Denham een levenslange reparatieservice. Dit geldt op al de denim tot het hergebruiken van vintage materialen en het met de hand wassen van onze jeans. Goed om te weten toch?

Heb je nog andere vragen over de collectie of het bestelproces? Neem dan gerust contact op. DONNADONNA helpt je graag verder!