Five Units

Slideshow Image 1

Bij DONNADONNA kun je terecht voor de mooie items van Five Units. De collecties van dit merk bestaan uit de mooiste items in diverse kleruen en materialen. Bekijk het gehele assortiment online en bestel vervolgens direct via de webshop.

Kwaliteit items van Five Units

Met de items van Five Units laat jij je eigen stijl zien zodat iedereen weet wie jij bent. De collecties zijn ontworpen om mensen te inspireren en hen aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen.

Een van de belangrijkste kernwaarden van Five Units is dat iedereen uniek en bijzonder is en dat mag ook getoond worden. Op basis van deze filosofie worden iedere jaar weer je meest mooie collecties met broeken gemaakt.

Shop kleding van Five Units

Het assortiment kleding van Five Units bestaat uit verschillende broeken.

De broeken zijn klassiek, comfortabel, moeiteloos en gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er niet bij hoeft te passen, maar in plaats daarvan jezelf kunt zijn.

Het merk vindt het belangrijk dat iedereen draagt wat zij graag willen dragen. Met deze gedachte ontwerpen zij ieder jaar weer met veel enthousiasme de nieuwe collecties.

Five Units voelt de verantwoordelijkheid om een ​​positieve en gezonde impact te hebben op mens, maatschappij en planeet. En dat geldt ook voor alle anderen. Alles doen om iets beters door te geven, dat is het minste wat we kunnen doen.

Bestel direct online

Heb je een mooie broek van Five Units in het assortiment gevonden? Bestel deze dan direct online via de webshop. Dan wordt je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

Heb je toch nog wat vragen over de collectie? Of wil je graag wat mode advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met passend advies.