Second Female

Slideshow Image 1

Ben je op zoek naar de mooie collectie van Second Female? DONNADONNA heeft een ruim assortiment met de mooiste items. Second Female is onderdeel van het merk Just Female. Sinds Juli hebben wij de eerste items van dit nieuwe merk aan de winkel mogen toevoegen.

Second Female kleding

De kleding van Second Female staat bekend om de chique Scandinavische uitstraling met een ‘French touch’. De collectie bestaat uit items met vrouwelijke vormen, hand-getekende prints, truien van grove breisels en elegante pakken voor power vrouwen.

Second Female kleding bestaat uit prachtige truien, jurken, broeken en nog veel meer van de beste kwaliteit. De ontwerpfilosofie en het doel is om een ​​relevante garderobe te creëren die alle comfort en vertrouwen belichaamt die een vrouw nodig heeft om haar persoonlijke look uit te drukken.

Bestel direct online

Bekijk het assortiment Second Female kleding en laat je inspireren door de verschillende looks. Heb je een mooie Second Female trui of jurk gevonden? Bestel deze dan direct via de webshop.

Ga voor een klassieke look met de items van Second Female en speel altijd in op de mode van het moment. De kleding van Second Female is namelijk een echte must have voor ieder seizoen.

Heb je nog vragen over de collectie of verschillende items? Neem dan gerust contact op. We voorzien je graag van passend mode advies!