fbpx

Hoogwaardige en met respect
geselecteerde unieke dameskleding.

Dit maakt onze collectie bijzonder.

Over Donna Donna

DONNADONNA verkoopt unieke dameskleding in Zundert. Al ruim 20 jaar is de kledingwinkel een begrip in het plaatsje aan de grens met België. Eigenares Anit selecteert met veel zorg en aandacht de diverse stijlen en merken die samen een uniek en smaakvol geheel vormen. Zoek jij naar een eigen stijl? Kies dan voor unieke dameskleding van DONNADONNA.

De DONNADONNA-collectie kent diverse Deense, Franse stijlen maar ook specials uit België en Nederland zijn in de winkel en webshop aanwezig. Daarnaast zijn er óók speciale handmade producten uit Ecuador te vinden. Een unieke combinatie van verschillende stijlen in een sfeervolle winkel in Zundert. 

Heb jij een specifieke wens of ben je zoekende naar jouw eigen stijl? Dan ben je bij DONNADONNA aan het juiste adres. 

Klantgerichte service

Bij DONNADONNA houden we van persoonlijk. Wij geven jou daarom ook graag alle aandacht die jij nodig hebt en doen wij alleen aan eerlijk advies. Jij staat centraal.

Daarom weet je zeker dat je bij DONNADONNA met een goed gevoel naar huis gaat, waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu winkelt vanuit huis of graag de kleding éérst met eigen ogen wilt zien: wij helpen je graag verder. Kom langs in de winkel
(di t/m zo) in Zundert, shop lekker online of neem contact op met DONNADONNA.

Scroll naar top